Descrieri amănunțite

Avion

Zborul este activitatea preferată a multor călători, deoarece psihologic coincide cu începutul unei noi aventuri incitante.

Călătoriile cu avionul sunt acum mai mult ca niciodată la îndemâna oricui, datorită numeroaselor companii aeriene low cost care luptă să ofere prețuri competitive, oferind adesea și pachete de călătorie all-inclusive. Aceleași companii își desfășoară activitatea și în numeroase țări, permițând călătorilor să ajungă chiar și la destinații pe distanțe lungi cu un buget redus, realizând astfel dorințe de călătorie care până de curând păreau imposibile. Fără a uita că avionul este statistic cel mai sigur mijloc de transport certificat de nivelurile excelente de siguranță ale aeronavei.

Și chiar și mâncarea, un punct dureros al călătoriei cu avionul, a devenit astăzi unul dintre motivele pentru care acest mijloc de transport este preferat: multe companii aeriene servesc propuneri concepute de bucătari cu stea pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase palate. Și cum rămâne cu Wi-Fi, de care nu mai știm să ne lipsim: chiar și în clasa economică, în majoritatea cazurilor, acum este posibil să rămâi mereu conectat pentru a-ți petrece timpul așteptând aterizarea.

Trenuri

Ceri mereu și tu un scaun la geam? Trenul ar putea fi mijlocul de transport pentru tine. Călătoria cu trenul vă permite să vă bucurați de priveliștea pe parcurs: de la coastă până la interior, de la rural până la oraș, varietatea peisajului pe care o poate oferi o singură călătorie cu trenul este incredibilă.

Spre deosebire de aeroporturile care sunt situate în afara orașului și necesită integrarea unui alt mijloc de transport pentru a ajunge la destinația finală, gările sunt adesea situate în centrul orașului; convenabil și în cazul conexiunilor, deoarece vă puteți bucura de o mică explorare a împrejurimilor în timp ce așteptați următorul tren. Dacă locația vă permite să economisiți timp, pachetele de călătorie oferite de companiile feroviare vă permit să economisiți bani, deoarece acestea includ adesea și bagajele incluse, spre deosebire de multe companii aeriene.

Nu în ultimul rând, trenul este unul dintre cele mai durabile mijloace de transport. Impactul asupra mediului al călătoriei cu trenul este semnificativ mai mic decât al unei călătorii cu avionul, autobuzul sau mașina: călătoria fără poluare este și mai plăcută!

Transport in comun

Cel mai ieftin mijloc de transport este autobuzul. Tariful mic este posibil prin împărțirea călătoriei cu alte persoane, în medie un număr egal cu 50, între care se împart costurile de combustibil, taxă și șofer pe care le necesită călătoria. Economiile la transport vă permit să investiți în alte aspecte ale vacanței: răsfățați-vă cu o noapte în plus în orașul preferat, o cină cu stea într-un restaurant sau o excursie pe care ați eliminat-o fără tragere de inimă din program.

Ieftinitatea mijloacelor de transport nu exclude confortul: scaune rabatabile și spațiu pentru a-ți întinde picioarele și a călători în poziția dorită, aer condiționat reglabil pentru fiecare loc în parte, prize electrice pentru a-ți reîncărca dispozitivele, conexiune Wi-Fi ca să faci. nu te plictisești până la sosirea la destinație. De asemenea, nu trebuie subestimată siguranța bagajelor care ajung la destinație fără riscul de pierdere sau furt, așa cum se poate întâmpla în timpul unei călătorii cu avionul.

Autobuzul este, de asemenea, o alegere de călătorie durabilă, în ciuda posibilităților limitate deoarece este un singur mijloc de transport comun de mai multe persoane care, luate individual, ar fi putut polua în cantități mai mari.

Servicii transport

În primul rând, o excursie cu autocarul îți permite să te relaxezi pe locuri confortabile și să admiri priveliștea care trece pe lângă fereastră, fără grija de a urmări navigatorul, de a ajunge la aeroport cu câteva ore înainte pentru procedurile de îmbarcare sau de a te urca în trenuri aglomerate.

Alegerea de a călători cu autocarul vă permite apoi să economisiți prețul biletului, crescând astfel oportunitățile de a călători și de a descoperi colțuri ale României . De fapt, acestea sunt vehicule comune eficiente, sigure și ecologice, la bordul cărora singurul gând este să discutați cu persoana de lângă tine, împărtășind cu acesta începutul călătoriei sau profitând de timpul disponibil pentru a trimite câteva e- mail-uri sau, din nou, compensa orele de somn pierdute în timpul anului.

În plus, datorită prezenței pe scară largă în principalele locații italiene, călătoria cu autobuzul vă permite să ajungeți chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale țării economisind stres și bani. Antrenorul este cu adevărat cea mai bună alegere pentru cei care iubesc farmecul descoperirii, dar nu vor să renunțe la practic.

Desi alte vehicule pot oferii comfort mai sporit decât un model vechi de mașină , relaxarea oferită de acest tip de transport e incomparabila celorlalte .

Masina personala

Când ne referim la o vacanță cu mașina scoatem din discuție drumurile al căror obiectiv este să te ducă din punctul A în punctul B. De exemplu dacă ai rezervat 7 zile și singurul obiectiv al mersului cu mașina e să te ducă până acolo într-un timp cât mai scurt, cu greu poate fi numită vacanță cu mașina.

Ai văzut un indicator către un obiectiv turistic de care nu știai? Când ești cu mașina proprie te poți hotărî în câteva secunde dacă să oprești sau nu. Ai aflat că mâine plouă în zona în care trebuia să ajungi? Poți schimba traseul. Un antiexemplu ar fi excursiile cu autocarul unde opririle sunt programate și limitate ca timp.

Spre deosebire de alte mijloace de transport, ai control total referitor la ce animale de companie iei , caldura în mașină , volumul muzicii,genul muzical, transportul ulterior după ajungerea la locație . Cu siguranță peisajele pitorești pe care ți le poate pune în traseu un autocar dacă ceri sunt frumoase și cu siguranță o agenție de transport cunoaște mai bine drumurile bune și atractive turistice , dar faptul că “opririle” nu sunt ceva ce exista prestabilite ci ceva ce poți decide spontan oferă o deosebită experiență .

Descrieri scurte

În cele ce vor urma vom folosi numere pentru a decide ordinea de la 1 la 5 , în cadrul diferitor categorii , 1 find cea mai bună obțiune . Deși voi repeta anumiți factori aceștia se aplica la nivelul mai multor probleme, de asemenea gravitatea lor este subiectivă, astfel un factor positiv poate cântării cât mai multe negative în funcție de natura transportului. În această comparație considerăm transporturile de distanță scurtă ca find mai frecvente .

Avion

Personalizare 2

Poți personaiza multe referitor la comfort și alimentație . Ai complicații la bagaje și alimente proprii. Foarte scumpe personalizările . Nu ai opriri sau peisajul locaților intermediare .

Timp 1

Timpul dde călătorie este scurt, dar timpul de așteptare la îmbarcare și debarcare îl face inconvenient pentru distanțe scurte .

Alimente 4

Aducerea alimentelor proprii e foarte impractică . Alimentele atât la bord cât și din aeroport sunt scumpe ceea ce e un detriment din cauza timpului de așteptare în incinta aeroporturilor în care nu poți obține alte alimente .

Costuri 2

Scump distanțe mici , rentabil distanțe mari . Poate devenii foarte scump la nevoi personalizate , dar la baza e un transport eficient în ciuda costurilor de revizie a aparaturii delicate . Foarte important ca biletul să fie achiziționat din timp .

Accesibilitate 4

Orasul în care te afli și spre care mergi poate nu are zboruri conectate , necesitând căutarea altor mijloace de transport intermediar spre aeroport sau de la aeroport spre destinație .

Proximitate 5

Aeroporturile vor fi mereu departe de destinatie find în afara orașului , dar din fericire există hoteluri lângă aeroporturi .

Tren

Personalizare 4

Poți personaliza câteva aspecte referitoare la cusete si vagon restaurant, dar opririle sunt fixe și dacă dorești opriri intermediare vei aștepta mult până la următoarea preluare .

Timp 5

Trenurile întârzie călătorind pe trasee fixe ale căror șine se pot strica în timp . În medie trenurile sunt vechi și nu foarte rapide , aici evident nu ne referim la Shanghai Maglev din Japonia (cel mai rapid și eficient tren)

Alimente 3

Vagonul restaurant este o alegere mai economă decât mâncarea de avion și desi unele standarde gastronomice nu vor fi atinse poate fi rentabil la călătorii lungi .

Costuri 4

Din cauza că sinele sunt compuși din mai mulți segmenti, rotile lovesc punctul de conectare formând sunetul specific și uzând roțile sau chiar deiarând trenul . Reparațile devin astfel un cost mai des ca la alte vehicule .

Accesibilitate 5

Orasul în care te afli și spre care mergi pot să nu aibă linii conectate, necesitând să cauți alte transporturi la un oraș invecinat înainte de pornire sau la sosire .

Proximitate 4

Stațile de tren au locație centrală , făcându-le mai accesibile ca un avion .

Masina personala

Personalizare 3

Poți personaliza tot ce îți dorești , volumul muzicii, genul muzical, caldura în mașină, volumul bagajelor, animale de companie, dar nu ai acces imediat la servicii de standard înalt gândite pentru nevoile tale cum ai în aeroport și procurarea lor presupune modificări de traseu în căutarea lor .

Timp 3

Deși ai obțiunea de a oprii oriunde oricând, e probabil să nu cunoști trasee optime mai bine decât o echipa specializată și s-ar putea să nu păstrezi o viteză constantă și o restricție la timpul opririlor. De asemenea te poți pierde pe traseu

Alimente 2

Doar cele proprii . Ai grija mirosului și a curățeniei . E mai ușor de depozitat mâncare gătită aici . Poți oprii oriunde să-ți procuri alimente și akte nevoi de achizitat .

Costuri 5

Avem nu doar costul inițial de a lua o mașină cât și carburantul . Desi pachetele de servicii la celelalte servicii pot depășii costurile mașinii și exista mașini cu consum econom , mașinile rămân în medie mai costisitoare per kilometru conform unor studii .

Accesibilitate 1

Usor de obținut în orice oraș .

Proximitate 1

Mereu in vecinatea locuintei .

Servicii transport

Personalizare 1

Poti alege traseul și opririle , separarea în mai multe vehicule a pasagerilor

Timp 2

Un autocar va stii rute ocolitoare fara sa aleaga drumuri cu serpentine sau prost asfaltate

Alimente 1

Se pot crea ce opriri la ce restaurant doriți și se pot solicita mâncăruri specifice pentru o taxa suplimentară

Costuri 3

Desi în general autocarele sunt un mijloc eficient de transport pachetele serviciilor de călătorii au un impact asupra prețului , și pe distante mari prețul de baza al unui avion este cel mai rentabil .

Accesibilitate 3

Cel mai probabil o agentie de transport persoane exista in orasul dumneavoastra

Proximitate 2

Autocarele au mici restricții referitor la ce zone de parcare pot intra sau ce zone pot accesa dar vor încerca mereu sa va lase în fata locatiei

Transport in comun

Personalizare 5

Nu exista nici un mod evident de ani personaliza experiența .

Timp 4

Timpul îndelungat de așteptare e dat fie prin autogări cu opriri de jumătate de oră în pucte utile doar pentru achiziția unor alimente nesatisfiabile , sau prin stații foarte frecvente cu timp de așteptare de câteva minute .

Alimente 5

Nici o obtiune de alimentat în vehicul . Nu decizi opriri ca să-ți procuri alimente .

Costuri 1

Faptul ca are mereu frecventa de utilizare find un serviciu continuu și faptul ca necesita mai rari reparații sau verificări decât trenul sau avionul ii permite un preț rezonabil .

Accesibilitate 2

Aproape orice oraș are acces la transport în comun și exista obtiuni de distante mari flexibile de linii de autobuz .

Proximitate 3

Autobuzele te pot lasă destul de aproape de destinație dar cel mai probabil nu în fata locatiei

Ce e mai important pentru tine ?

Servicii transport

Masina personala

Avion

Transport in comun

Tren

Servicii transport

Avion

Masina personala

Tren

Transport in comun

Avion

Servicii transport

Masina personala

Transport in comun

Tren

Servicii transport

Masina personala

Tren

Avion

Transport in comun

Transport in comun

Avion

Servicii transport

Tren

Masina personala

Masina personala

Transport in comun

Servicii transport

Avion

Tren

Masina personala

Servicii transport

Transport in comun

Tren

Avion