Descrieri amanuntite

Avion

Zborul este activitatea preferată a multor călători, deoarece psihologic coincide cu începutul unei noi aventuri incitante.

Călătoriile cu avionul sunt acum mai mult ca niciodată la îndemâna oricui, datorită numeroaselor companii aeriene low cost care luptă să ofere prețuri competitive, oferind adesea și pachete de călătorie all-inclusive. Aceleași companii își desfășoară activitatea și în numeroase țări, permițând călătorilor să ajungă chiar și la destinații pe distanțe lungi cu un buget redus, realizând astfel dorințe de călătorie care până de curând păreau imposibile. Fără a uita că avionul este statistic cel mai sigur mijloc de transport certificat de nivelurile excelente de siguranță ale aeronavei.

Și chiar și mâncarea, un punct dureros al călătoriei cu avionul, a devenit astăzi unul dintre motivele pentru care acest mijloc de transport este preferat: multe companii aeriene servesc propuneri concepute de bucătari cu stea pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase palate. Și cum rămâne cu Wi-Fi, de care nu mai știm să ne lipsim: chiar și în clasa economică, în majoritatea cazurilor, acum este posibil să rămâi mereu conectat pentru a-ți petrece timpul așteptând aterizarea.

Trenuri

Ceri mereu și tu un scaun la geam? Trenul ar putea fi mijlocul de transport pentru tine. Călătoria cu trenul vă permite să vă bucurați de priveliștea pe parcurs: de la coastă până la interior, de la rural până la oraș, varietatea peisajului pe care o poate oferi o singură călătorie cu trenul este incredibilă.

Spre deosebire de aeroporturile care sunt situate în afara orașului și necesită integrarea unui alt mijloc de transport pentru a ajunge la destinația finală, gările sunt adesea situate în centrul orașului; convenabil și în cazul conexiunilor, deoarece vă puteți bucura de o mică explorare a împrejurimilor în timp ce așteptați următorul tren. Dacă locația vă permite să economisiți timp, pachetele de călătorie oferite de companiile feroviare vă permit să economisiți bani, deoarece acestea includ adesea și bagajele incluse, spre deosebire de multe companii aeriene.

Nu în ultimul rând, trenul este unul dintre cele mai durabile mijloace de transport. Impactul asupra mediului al călătoriei cu trenul este semnificativ mai mic decât al unei călătorii cu avionul, autobuzul sau mașina: călătoria fără poluare este și mai plăcută!

Autobuze

Cel mai ieftin mijloc de transport este autobuzul. Tariful mic este posibil prin împărțirea călătoriei cu alte persoane, în medie un număr egal cu 50, între care se împart costurile de combustibil, taxă și șofer pe care le necesită călătoria. Economiile la transport vă permit să investiți în alte aspecte ale vacanței: răsfățați-vă cu o noapte în plus în orașul preferat, o cină cu stea într-un restaurant sau o excursie pe care ați eliminat-o fără tragere de inimă din program.

Ieftinitatea mijloacelor de transport nu exclude confortul: scaune rabatabile și spațiu pentru a-ți întinde picioarele și a călători în poziția dorită, aer condiționat reglabil pentru fiecare loc în parte, prize electrice pentru a-ți reîncărca dispozitivele, conexiune Wi-Fi ca să faci. nu te plictisești până la sosirea la destinație. De asemenea, nu trebuie subestimată siguranța bagajelor care ajung la destinație fără riscul de pierdere sau furt, așa cum se poate întâmpla în timpul unei călătorii cu avionul.

Autobuzul este, de asemenea, o alegere de călătorie durabilă, în ciuda posibilităților limitate deoarece este un singur mijloc de transport comun de mai multe persoane care, luate individual, ar fi putut polua în cantități mai mari.

Autocare

În primul rând, o excursie cu autocarul îți permite să te relaxezi pe locuri confortabile și să admiri priveliștea care trece pe lângă fereastră, fără grija de a urmări navigatorul, de a ajunge la aeroport cu câteva ore înainte pentru procedurile de îmbarcare sau de a te urca în trenuri aglomerate.

Alegerea de a călători cu autocarul vă permite apoi să economisiți prețul biletului, crescând astfel oportunitățile de a călători și de a descoperi colțuri ale României . De fapt, acestea sunt vehicule comune eficiente, sigure și ecologice, la bordul cărora singurul gând este să discutați cu persoana de lângă tine, împărtășind cu acesta începutul călătoriei sau profitând de timpul disponibil pentru a trimite câteva e- mail-uri sau, din nou, compensa orele de somn pierdute în timpul anului.

În plus, datorită prezenței pe scară largă în principalele locații italiene, călătoria cu autobuzul vă permite să ajungeți chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale țării economisind stres și bani. Antrenorul este cu adevărat cea mai bună alegere pentru cei care iubesc farmecul descoperirii, dar nu vor să renunțe la practic.

Desi alte vehicule pot oferii comfort mai sporit decât un model vechi de mașină , relaxarea oferită de acest tip de transport e incomparabila celorlalte .

Masina personala

Când ne referim la o vacanță cu mașina scoatem din discuție drumurile al căror obiectiv este să te ducă din punctul A în punctul B. De exemplu dacă ai rezervat 7 zile și singurul obiectiv al mersului cu mașina e să te ducă până acolo într-un timp cât mai scurt, cu greu poate fi numită vacanță cu mașina.

Ai văzut un indicator către un obiectiv turistic de care nu știai? Când ești cu mașina proprie te poți hotărî în câteva secunde dacă să oprești sau nu. Ai aflat că mâine plouă în zona în care trebuia să ajungi? Poți schimba traseul. Un antiexemplu ar fi excursiile cu autocarul unde opririle sunt programate și limitate ca timp.

Spre deosebire de alte mijloace de transport ai control total referitor la ce animale de companie iei , caldura în mașină , volumul muzicii , transportul după ajungerea la locație . Cu siguranță peisajele pitorești pe care ți le poate pune în traseu un autocar dacă ceri sunt frumoase și cu siguranță o agenție de transport cunoaște mai bine drumurile bune și atractive turistice , dar faptul ca “opririle” nu sunt ceva ce exista prestabilite ci ceva ce poți decide spontan oferă o deosebita experiență .

Descrieri scurte

Avion

Personalizare 2

Multe referitor la comfort nici una la opriri . complicații la bagaje și alimente proprii. Foarte scumpe personalizările .

Timp 1

Cel mai scurt . Dar timpul de așteptare la îmbarcare îl face inconvenient pentru distante scurte .

Alimente 4

Aducerea celor proprii e foarte impractica, cele la bord find aduse la scaun calitative , dar foarte scumpe . Alimentele din aeroport sunt ambele , scumpe și nesatisfăcătoare ceea ce e un detrimentul mare din cauza timpului de așteptare în incinta aeroporturilor .

Costuri 2

Scump distante mici , rentabil distante mari . Desi poate devenii foarte scump la nevoi speciale , el la baza e un transport eficient În ciuda costurilor de revizie a aparaturii delicate . Foarte important sa îl achiziționezi din timp .

Accesibilitate 4

Orasul in care te afli si spre care mergi pot sa nu aibe zboruri conectate , necesitand sa cauti alte transporturi la un oras invecinat inainte de decolare sau la sosire . Include Transport naval .

Proximitate 5

Avioanele vor fi mereu departe de destinatie find in afara orasului , de aceea exista hoteluri langa aeroport .

Tren

Personalizare 4

Cateva referitoare la cusete de dormit si vagon restaurant, opriri pe ruta fixa de minim o ora pana la urmatorul tren .

Timp 5

Trenul find forțat sa călătorească doar pe traseul de sine încetinește capacitatea sa de a ajunge rapid . În medie trenurile sunt vechi și nu foarte rapide , aici evident nu ne referim la Shanghai Maglev din Japonia (cel mai rapid și eficient tren)

Alimente 3

Vagonul restaurant este o alegere mai economa decât mâncarea de avion și desi unele standarde gastronomice nu vor fi atinse poate fi rentabil la călătorii lungi .

Costuri 4

Din cauza ca în general trenurile sunt vechi și sinele sunt în general compuși din mai multi segmenti,ceea ce uzează rotile , reparatile devin un cost mai des ca la alte vehicule .

Accesibilitate 5

Orasul în care te afli și spre care mergi pot sa nu aibă linii conectate, necesitand sa cauti alte transporturi la un oras invecinat inainte de pornire sau la sosire .

Proximitate 4

Statile de tren au locatie centrală , făcându-le mai accesibile ca un avion .

Masina personala

Personalizare 3

Poti personaliza tot ce iti doresti , volumul muzicii, caldura în mașină muzica, volumul bagajelor , animale de companie, dar nu ai acces imediat la servicii de standard înalt gândite pentru nevoile tale de o industrie .

Timp 3

Desi ai obtiunea de a oprii oriunde oricând, e probabil sa nu cunoști trasee optime mai bine decât o echipa specializată . Plus nu vei păstra o viteza constanta și o restricție la timpul opririlor. de asemenea te poți pierde pe traseu

Alimente 2

Doar cele proprii . Ai grija mirosului și a curățeniei . E mai ușor de depozitat mâncare gătită aici . Poți oprii oriunde să-ți procuri alimente

Costuri 5

Avem nu doar costul inițial cât și carburantul pentru o persoana în loc de mai multe . Desi pachetele de servicii la celelalte servicii pot depășii costul mașinii și exista mașini cu consum econom , mașinile rămân în medie mai costisitoare .

Accesibilitate 1

Usor de obținut în orice oraș

Proximitate 1

Mereu in vecinatea locuintei

Autocar

Personalizare 1

Poti alege traseul și opririle , separarea în mai multe vehicule a pasagerilor

Timp 2

Un autocar va stii rute ocolitoare fara sa aleaga drumuri cu serpentine sau prost asfaltate

Alimente 1

Se pot crea ce opriri la ce restaurant doriți și se pot solicita mâncăruri specifice pentru o taxa suplimentară

Costuri 3

Desi în general autocarele sunt un mijloc eficient de transport pachetele serviciilor de călătorii au un impact asupra prețului , și pe distante mari prețul de baza al unui avion este cel mai rentabil .

Accesibilitate 3

Cel mai probabil o agentie de transport persoane exista in orasul dumneavoastra

Proximitate 2

Autocarele au mici restricții referitor la ce zone de parcare pot intra sau ce zone pot accesa dar vor încerca mereu sa va lase în fata locatiei

Transport in comun

Personalizare 5

Nu exista nici un mod evident de ani personaliza experiența .

Timp 4

Alimente 5

Nici o obtiune de alimentat în vehicul . Nu decizi opriri ca să-ți procuri alimente .

Costuri 1

Faptul ca are mereu frecventa de utilizare find un serviciu continuu și faptul ca necesita mai rari reparații sau verificări decât trenul sau avionul ii permite un preț rezonabil .

Accesibilitate 2

Aproape orice oraș are acces la transport în comun și exista obtiuni de distante mari flexibile de linii de autobuz .

Proximitate 3

Autobuzele te pot lasă destul de aproape de destinație dar cel mai probabil nu în fata locatiei

Ce e mai important pentru tine ?

Autocar

Masina personala

Avion

Transport in comun

Tren

Autocar

Avion

Masina personala

Tren

Autobuz

Avion

Autocar

Masina personala

Autobuz

Tren

Autocar

Masina personala

Tren

Avion

Autobus

Autobuz

Avion

Autocar

Tren

Masina personala

Masina personala

Autobuz

Autocar

Avion

Tren

Masina personala

Autocar

Autobuz

Tren

Avion