Pe langa folosirea centurii de siguranta iata inca cateva masuri de siguranta importante pe care să le folosești în timpul călătoriei, care s-ar putea sa nu le ai in vedere Ș

  1. Stai pe scaunul desemnat: Evită deplasarea în autocar în timp ce acesta este în mișcare. Stând pe scaunul desemnat, desigur schimbul de locuri se poate face oricând cu acordul amândurora și dacă bunurile personale sunt păstrate la purtător .
  2. Respectă indicatile șoferului: Ascultă instrucțiunile șoferului și respectă indicațiile acestuia atât în timpul călătoriei, la îmbarcare, cât și la locația opririi pentru a menține un mediu sigur pentru toți pasagerii.
  3. Păstrează culoarele libere: Nu lăsa obiecte sau bagaje care să împiedice accesul către uși sau să blocheze culoarele și sugerăm să evitați șederea îndelungată prin culoar.
  4. Menține calmul în caz de urgență: În situații de urgență, menținerea calmului și ascultarea indicațiilor șoferului care te va ajuta să acționezi corespunzător și în siguranță.
  5. Fii atent la siguranța bagajelor: Asigură-te că bagajele sunt bine așezate pentru a evita căderile și accidentările în timpul călătoriei. De asemenea fi atent la posibila pierdere sau furt a acestora . Desi nu credem ca ai vostrii colegi de drum ar mânui bunurile altora este important de luat în vedere .
  6. Folosește corect facilitățile de urgență: Fii conștient de locația și utilizarea echipamentelor de urgență, cum ar fi stingătoarele de incendiu și ieșirile de urgență.
  7. Evită distragerea la condus: Deși șoferul poate relativ să interacționeze cu pasagerii este contraindicat să i se adreseze discuții prea solicitante în timp ce conduce .
  8. Întreabă șoferul pentru orice nelămurire: Dacă ai întrebări sau nelămuriri , întreabă șoferul autocarului pentru clarificări și informații suplimentare. El va putea să ne contacteze în caz că nu poate răspunde imediat la vreo întrebare sau propunere .