Transport Internațional

  • Doriți să organizați o excursie în Europa? Coloseum(Roma), Luvru(Franța), Casa Battlo(Spania), Big Ben(UK), Schönbrunn(Austria), Acropola(Grecia), sunt doar câteva dintre atractiile turistice la care grupul dumneavoastră va ajunge în siguranță alături de Adress Travel. Daca vreuna din destinatii v-a starnit interesul sau chiar nu va puteti decide si vreti sa vedeti lumea se pot crea circuite personalizate spre destinatiile favorite . Fiecare oprire va fi o oportunitate de a descoperi istoria și cultura fiecărui loc în parte, având la dispoziție ghizi experimentați și itinerarii bine structurate .
  • Fie ca doriti sa organizati un transport repetat periodic, sau o calatorie unica, va stam la dispozitie atat prin serviciile de transport cat si prin sfaturi de traseu .
  • In caz ca va ingrijoreaza gandul ca trebuie sa va descurcati intr-o tara straina, ne putem asigura ca nevoile aparute ulterior sa primeasca o solutie .
  • Indiferent de ruta sau de durata călătoriei dumneavoastră, Adress Travel vă pune la dispoziție un echipaj bine pregătit care va fi la dispoziția dumneavoastră pe toată durata călătoriei.