• Iata cateva motive pentru care servicile de transport sunt mai eficiente decat transportul personal :

  • Punctualitatea : Personalul nostru experimentat tine cont de ruta , trafic ,vama, legi rutiere locale, si destinatia exacta unde trebuie sa ajungeti . Intelegem ca diversele planificari cu ore exacte vor fi fie amanate , fie vor incepe fara mebrii importanti ai grupului in cazul in care masina lor intarzie . De asemenea unora le este dificil sa isi asigure un mijloc de trasport spre locatie . Soferii nostrii precum si insotitorii se vor asigura ca toti sunt la bord , la plecare si la sosire , si ca orice oprire se face incadrata in timpul disponibil . Cand logistica fiecarui individ devine logistica de grup organizat , puteti sa planificati restul aspectelor linistit, stiind ca toti vor ajunge la timp direct in fata locatiei .
  • Siguranta si comfort : Statistic vorbind , un studiu recent arata ca e de aproximativ 2,5 ori mai improbabil ca un sofer profesionist sa ia parte la un accident decat un sofer non-profesionist . Soferii nostrii nu sunt o exceptie deoarece sunt selectati si filtrati exclusiv pe baza competentelor si aptitudinilor lor . De asemenea compartimentele spatioase si punctele de acces asigura un timp de debarcare eficient spre deosebire de un avion sau un vehicul personal aglomerat . Scaunele noastre noi cu sustinere lombara ofera un comfort sporit pe durata calatoriei .
  • Recreatie : Bucurati-va de consumul responsabil a substantelor recreative precum alcoolul fara grija drumului inapoi ! Ne vom asigura ca veti ajunge in siguranta inapoi , in grija unor persoane sobre , care sa va conduca acasa .
  • Transport personalizat : Vi se pot oferii oferte personalizate pentru diversele nevoi separate ale subgrupurilor de indivizi pe regim VIP . Spre exemplu separarea muzicienilor preluati de la aeroport , cu loc pentru instrumente sau a patronilor de fabrica fata de angajati , sau separarea a doua clase scolare in vehicule separate . Orice astfel de necesitati sau altele pot fi discutate pentru o oferta flexibila nevoilor .
  • Socializare : Grupul dumneavoastra are prilejul de a socializa inca de la punctul de preluare ,nu doar la destinatie . Acest aspect e un prilej ca amintirile frumoase si discutiile importante sa inceapa inca din autocar . Sistemul cu plasma , microfon si alte sisteme de divertisment face posibila vizionarea unei prezentari , a unui film sau a cantecelor la microfon ce au fost de-a lungul timpului un mijloc util de distractie .