Probabil va intrebati “cum de acest blog este primul care vorbeste despre un top de locatii ?” . Ei bine stind ca plajele grecesti sunt printre cele mai iubite destinatii pentru romani , am decis sa facem un top al acestora . Acest clasament vă va ajuta să alegeți un loc relaxant pentru șederea dumneavoastră în vacanță.

Grecia este una dintre acele țări europene de care nu poți să nu te îndrăgostești. Aici găsești aproape orice, de la minunile istorice din Atena, până la priveliști fermecătoare ale oceanului în insulele grecești precum Paros și Santorini.

În afară de locurile uluitoare pe care le poți vizita, această țară oferă și unele dintre cele mai bune opțiuni de cazare din Europa. Aici intră și stațiunile de lux de pe plajă, care oferă pachete all-inclusive și acces direct la plaje uluitoare, precum minunata Plajă Agios Ioannis.

Când vine vorba de stațiunile de pe plajă, este important să știi exact ce cauți înainte de a face rezervarea. Ești fan al centrelor de fitness? Iubești piscinele private?

Odată ce ai claritate în privința tipului de cazare pe care îl dorești, alegerea locului perfect devine mult mai ușoară.

În acest ghid, am enumerat câteva dintre cele mai bune stațiuni de pe plajă pe care le poți găsi în Grecia. Aici intră și visătoarea Four Seasons Astir Palace, situată pe Riviera Atenei în toată măreția sa. După ce parcurgi acest ghid de cazare, ar trebui să poți găsi cu încredere stațiunea de plajă potrivită pentru tine.

Esti nerabdator sa citesti topul ? iata-l aici :

1) Ikos Dassia

All-inclusive echipat cu cluburi pentru copii, 7 piscine exterioare pe o plaja privata .

2) Mykonos GrandHotel & Resort

Pentru aceia dintre voi care vor priveliste la apusul peste marea Egee din piscina lor privata de 5 stele cu prietenii si un cocktail .

3) Mayia Exclusive resort

Dacă cauți tratamentul demn de o celebritate într-o atmosferă exclusiv pentru adulți, aceasta este alegerea perfectă! Cu plajă privată și facilități de spa de lux, este evident de ce oamenii aleg să rămână aici.