Transport Intern

  • Aveți prilejul de a vizita frumoasa noastră țară .
  • Cunoastem faptul ca statistic, Romania este printre putinele tari europene in care transportul intern a crescut cu aproximativ 10% in ultimii ani . Factorul principal a fost optarea frecventa pentru locuri de munca distante fata de domiciliu .
  • Insa indiferent ca doriti sa faceti o escapada scurta la Muntele Mic, sa va asigurati transport de la aeroport ,sau alte planuri de viitor unde grija transportului vreti sa o externalizati, Adress Travel va sta la dispozitie .
  • In caz ca organizarea unei exursii va da batai de cap sau doriti o recomandare , exista o sumedenie de destinatii frumoase si unice in Europa, unele stiute de multi precum Rezervatia Zimbrilor(Hateg), Delta Dunarii(Dobrogea),Focul viu(Vrancea),Parcul Portile de Fier (granita cu Bulgaria) Sfinxul(Bucegi), dar si mai putin stiute precum Muzeul Aurului(Brad),Peştera Coliboaia (Bihor) ,Padurea Hoia-Baciu(Cluj), Canionul Rapa Rosie(Alba Iulia) , Platoul Medeleic&Lacul fara fund(Buzau) ,Podul lui Dumnezeu (Turnu Severin) , Pestera Topolnita (Turnu Severin) Cascada Bigar(Caras-Severin) si multe altele .
  • Puteți coordona un grup de persoane, sau o excursie cu prietenii, alături de un personal amabil și respectuos .