Servicii transport grupuri scolare pentru excursii sau evenimente de neuitat in vacanta sau la sfarsit de saptamana se desfasoara in conditii de maxima siguranta, insotitori fiind profesorii si parintii, in functie de fiecare situatie in parte.

Stim ca siguranta si bunastarea copiilor este pe primul plan! Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu microbuze si autocare dotate conform standardelor si cu conducatori auto instruiti, avizati, cumsecade si cu experienta!

Serviciul de transport grupuri scolare este disponibil pentru activitatile extra-curriculare organizate pentru cei mici: iesiri la circ, teatru, alte spectacole, bazin, alte sporturi, vizite la muzee, vizite manastire, vizite centre comerciale s.a.

De asemenea, firma Adress Travel poate fi partenerul dumneavoastra de incredere pentru organizarea deplasarii in excursii si tabere nationale sau internationale.

Spuneti-ne de bugetul si nevoile de care dispuneti pentru activitatea pe care o organizati si ne adaptam oferta la aceasta !

Cand vine vorba de grupurile scolare trebuie să avem mereu în vedere cateva lucruri esențiale pentru o bună desfășurare a serviciului de transport :
1) Insotitorii grupurilor trebuie sa se asigure ca micutii sunt pregatiti la punctele de imbarcare, cu cel puțin 15 minute înaintea orei de plecare pentru a permite întâmpinarea și instalarea lor în condiții bune, mai ales pentru cei mici. Unul din motivele principale pentru care acest aspect este este important de luat in vedere este faptul ca acestia tind sa intarzie daca vin de unii singuri si asta poate schimba timpii orarului calatoriei .
2) Un alt factor determinant este rabdarea si intelegerea nevoilor urgentate ale copiilor . Este mai greu de estompat dorinta acestora de a se exprima uneori zgomotos, de a se juca in autocar, a manca sau a se tine in caz ca le e rau sau necesita o toaleta . Soferii nostrii intampina usor astfel de problema datorita grijei atent divizata intre asigurarea distractiei lor, urmarirea nevoilor lor si conducerea sigura a autocarului . Acest rol insa trebuie indeplinit in cooperare cu insotitorul adult al grupului . Insotitorul este sfatuit sa mai circule uneori pe culuar pentru a vedea daca toti pasagerii sunt bine deoarece unii copii isi pastreaza problemele pentru ei chiar daca merita ascultate . In special spre scaunele din spate ale autocarului este bine sa se faca cate o verificare a starii copiilor . Soferii sunt dispusi sa faca daca situatia chiar necesita asta pentru a acomoda nevoia. Soferul nu este responsabil pentru reglarea individuala a climei pentru fiecare copil , acestia find fie instruiti sa si-o regleze personal la nivelul dorit sau e necesar sa ceara insotitorului .
3) Atașarea centurii de siguranță și păstrarea acesteia pe toată durata călătoriei precum si asigurarea ca pasagerii să rămână mai degraba așezați pe locul lor până la coborârea din autovehicul . In cazul in care acetora le e rau vor fi mutati in fata langa insotitor si in caz ca vor alt loc trebuie sa discute cu insotitorul in prealabil .