Despre noi

Adress Travel – cea mai cunoscută firmă de închiriere microbuze și autocare pentru transport persoane

Soluții personalizate de transport persoane

De peste 20 de ani oferim cele mai bune servicii de transport persoane intern și internațional. Oferim o gamă diversificată de servicii personalizate care pot răspunde celor mai exigente cereri. Ne-am creat un nume în această industrie ca fiind o companie ce oferă respect, punctualitate și prețuri corecte. Profesionalismul șoferilor și al colegilor noștri este foarte apreciat de toți partenerii noștri. Suntem din Timișoara, aici am deschis firma în ani 2000 și aici ne-am dezvoltat businessul cu ajutorul colaboratorilor noștri agenții de turism și companii locale. Am investit și am achiziționat mereu mașini noi pe care le întreținem și le păstrăm mereu curate pentru cursele efectuate.

Cum a început totul?

Acum 20 de ani, am observat o oportunitate de dezvoltare pe această zonă de transport persoane. La aceea vreme, era un domeniu puțin reglementat și complet dezorganizat. O mulțime de persoane făceau transport de persoane cu mașini personale în special către alte țări. Erau multe grupuri de persoane care plecau în special la muncă dar si grupuri interne care voiau să călătorească în scop turistic în țară. Atunci am observat această nevoie a oamenilor de a avea o opțiune de transport sigură și profesionistă. Ne-am propus mereu să oferim calitate și prețuri corecte calculate în funcție de rută și numărul de persoane transportate.

Întrebări frecvente

Ce fel de servicii oferiți?

Serviciile noastre sunt de transport grupuri intern sau internațional. Indiferent de numărul de persoane din grup sau rută, avem o mașină potrivită pentru orice situație.

Către cine se adresează aceste servicii?

Fie că ești persoană fizică sau juridică poți beneficia de serviciile noastre. În general primim solicitări de la profesori, agenții de turism, companii sau grupuri de persoane care doresc transport într-o locație. Am oferit și servicii de transport pentru evenimente private, cununie, diverse petreceri, etc.

Cum pot să aflu cât ar costa transportul până într-o anumită locație?

Completează formular de pe site iar un coleg te va contacta în cel mai scurt timp. Nu uita să treci numărul de persoane, locul de plecare și destinația finală + datele tale de contact.

Vreau să închei un parteneriat cu voi, cum procedez?

Pentru a discuta mai multe detalii te rugăm să folosești datele noastre de contact: office@adresstravel.ro / 0726 762 014

Află prețul pentru transport

Acord GDRP

4 + 5 =