Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Date de contact

S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L. cu sediul social in sat Dumbravita, Str Barcelona, nr 16, bloc D12, etaj 1, ap 3, jud Timis, cu punct de lucru in Timisoara, str Paris, nr 11, ap 2 – demisol, tel/fax 0256282003, email: office@adresstravel.ro, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J35/982/1994, Cod Unic de Inregistrare RO5516070, avand cont de virament in lei RO16FNNB000402884009RO01, deschis la Credit Europe Bank Timisoara, reprezentata legal prin D-na Trif Ramona Nicoleta in calitate de administrator, denumita in continuare PRESTATOR,

Ce fel de informatii colectăm de la dvs și cum sunt folosite aceste informații

S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L.  prin website-ul www.adresstravel.ro  colectează informații de la utilizatorii săi prin urmatoarele modalități: direct de la utilizator, din rapoartele traficului înregistrat de serverul care găzduieste site-ul sau de serviciul extern de monitorizare Google Analytics, precum și prin intermediul cookieurilor.

Informație furnizată direct de utilizator:

Abonarea la Newsletter

Atunci când vă abonați la newsletter-ul S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L vă cerem adresa de email pentru a vă putea trimite informații și noutăți cu caracter general din domeniul marketingului online și domeniile adiacente, înștiințări privind activitatea agenției ADRESS TRAVEL , oferte sau reduceri speciale la anumite produse sau servicii, sau alte informații care fac obiectul acestui site. Nu vom trimite niciodată informări sau materiale promoționale care nu au legătură directă cu activitățile desfășurate de S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L.

Nu vom divulga/vinde niciodată unor terți adresele din această bază de date și ne vom asigura prin toate mijloacele care ne stau la dispoziție că aceste informații sunt în siguranță.

Pentru trimiterea newsletterului și pentru administrarea bazei de date de emailuri abonate S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L  folosește serviciul MailChimp.com. Pentru informații suplimentare puteți consulta și Politica de confidențialitate a MailChimp.com: https://mailchimp.com/legal/privacy/ și Termeni și condiții: https://mailchimp.com/legal/. Serviciul MailChimp.com

Cererea de oferte prin formularele din site-ul www.adresstravel.ro

 

Odată cu completarea formularelor prezente pe site-ul www.adresstravel.ro   prelucrăm după caz următoarele date personale: Nume și prenume, denumire Companie, Email și Telefon

Nu vom divulga/vinde niciodată unor terți adresele din această bază de date și ne vom asigura prin toate mijloacele care ne stau la dispoziție că aceste informații sunt în siguranță.

Informație din rapoarte de monitorizare a traficului:

Atunci când vizitați un site web dezvăluiți anumite informatii despre dvs. precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ați intrat în site-ul nostru, informaţii despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L  , ca și alți operatori, înregistrează aceste informații cu scopul de a îmbunătăți experiența utilizatorilor și calitatea serviciilor oferite. Aceste rapoarte de monitorizare a traficului pe site-ul www.adresstravel.ro   sunt extrase și analizate prin serviciul Google Analytics. Pentru informații suplimentare puteți consulta și Politica de confidențialitate a Google Analytics: https://policies.google.com/privacy/update precum și Termeni și Condiții: https://policies.google.com/terms

Orice statistică privind traficul utilizatorilor noștri nu include nicio informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

Cookieuri:

S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L prin www.adresstravel.ro   foloseste cookieuri pentru a vă permite folosirea cât mai utilă a serviciilor noastre și în scopul obținerii de informații statistice care să ne permită îmbunatatirea serviciilor noastre. Cookieurile (asa cum sunt definite mai jos) ne permit să salvăm informațiile dvs. de acces și preferintele dvs. de navigare astfel încât să nu fiți nevoit să le introduceți din nou data viitoare când ne veți vizita.

Cookieurile sunt fisiere de tip ”.txt”, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati. Majoritatea browserelor sunt setate să accepte cookieuri. Dacă însă preferati acest lucru, puteţi seta browserul să blocheze toate cookie-urile, inclusiv cele asociate cu serviciile noastre, sau să indice când plasăm un cookie. Cu toate acestea, este important să reţineţi că este posibil ca multe dintre serviciile noastre să nu funcţioneze corespunzător dacă aţi dezactivat cookie-urile.

Acest website utilizează remarketingul prin Google Analytics pentru a face publicitate online

Domeniul web www.adresstravel.ro   foloseste opțiunea de publicitate Remarketing oferita de Google și Facebook. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google (detalii despre Politica de confidențialitate Google: https://policies.google.com/privacy/update?hl=en precum și Termeni și Condiții: https://policies.google.com/terms) și/sau Facebook (detalii despre Politica de confidențialitate Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update precum și Termeni și Condiții: https://www.facebook.com/legal/terms/update?ref=old_policy)  colectează cookies de pe acest site pentru a vă arata campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastră, exprimate prin tipurile de pagini accesate în trecut pe acest domeniu web.

Distribuitorii terță parte, inclusiv Google, afișează anunțurile noastre pe site-uri de pe internet. Acest site precum și distribuitorii terță parte, inclusiv Google, utilizează modulele cookie primare (cum ar fi modulul cookie Google Analytics) și modulele cookie terță parte (cum ar fi modulul DoubleClick) în combinație pentru a informa, a optimiza și a difuza anunțuri în funcție de vizitele anterioare efectuate de Dvs. pe site.

Cum protejăm informația colectată de la dvs.

S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L   prin intermediul www.adresstravel.ro   nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dvs. expres și prealabil.

Vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea datelor dvs personale în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislația româna în vigoare și conform cu noul Regulament de Protecție a Datelor (GPDR) nr. 679/2016 care se va aplica începând cu date de 25 mai 2018.

Oferim o transparență totală:

  • Vă oferim acces securizat la datele personale
  • Ne revizuim practicile de colectare, stocare şi prelucrare a informaţiilor, inclusiv măsurile de securitate fizice, pentru a oferi protecţie împotriva accesului neautorizat la sisteme.
  • Restricţionăm accesul la informaţiile cu caracter personal, oferindu-l numai angajaţilor și contractorilor care sunt îndreptăţiţi să afle respectivele informaţii pentru a le putea prelucra în numele nostru şi care se supun unor obligaţii contractuale stricte de confidenţialitate şi pot fi traşi la răspundere sau cărora li se poate desface contractul dacă nu îndeplinesc aceste obligaţii.

Cine are acces la informația colectată de la dvs.

Prin exceptie de la cazurile expuse mai sus, S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L   nu va dezvălui niciun fel de informație identificabilă personal despre utilizatorii săi către terțe părti fără a primi mai întâi consimțământul expres al utilizatorilor în această privință.

Partajarea datelor personale către terți în condițiile stipulate mai sus presupune acceptarea de către dvs a faptului că beneficiarii pot avea practici separate de confidențialitate și de colectare a datelor. S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L   nu are niciun fel de control și nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implică folosirea acestor practici independente de confidențialitate.

De asemenea, vom distribui informaţii cu caracter personal către companii, organizaţii sau persoane din afara S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L   în cazul în care considerăm cu bună credinţă că accesarea, utilizarea, păstrarea sau dezvăluirea informaţiilor respective sunt necesare în mod rezonabil pentru:

  • Respectarea legii aplicabile, a reglementărilor, a procedurilor legale sau a solicitărilor guvernamentale executorii.
  • Punerea în aplicare a Regulamentului și a Termenilor şi condiţiilor în vigoare, inclusiv investigarea posibilelor încălcări ale acestora.
  • Detectarea, prevenirea sau combaterea în alt mod a fraudei, a problemelor de securitate sau de ordin tehnic.
  • Protejarea împotriva încălcării drepturilor, proprietăţii sau siguranţei companiei C. ADRESS TRAVEL S.R.L  , a utilizatorilor noştri sau a publicului, aşa cum se stipulează sau se permite prin lege.

Accesarea, actualizarea sau eliminarea informaţiilor dvs. cu caracter personal

Ori de câte ori utilizaţi serviciile noastre, scopul nostru este de a vă oferi acces la informaţiile dvs. cu caracter personal. Dacă informaţiile respective sunt greşite, ne străduim să vă oferim modalităţi de a le actualiza rapid sau de a le şterge, exceptând cazurile în care trebuie să păstrăm respectivele informaţii în scop legal. Atunci când vă actualizaţi informaţiile cu caracter personal, vă putem solicita să vă confirmaţi identitatea înainte să acţionăm în baza solicitării respective.

Orice utilizator al site-ului/abonat al newsletter-ului S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L   poate solicita: rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor cu caracter personal prelucrate. Cererea va fi întocmita în formă scrisă, va conține justificarea solicitărilor, va fi datată și semnată. Cererile participantilor vor fi transmise cu scrisoare recomandată la sediul societății S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L  , cu sediul social in sat Dumbravita, Str Barcelona, nr 16, bloc D12, etaj 1, ap 3, jud Timis, cu punct de lucru in Timisoara, str Paris, nr 11, ap 2 – demisol, sau prin E-mail pe office@adresstravel.ro,. În cazul trimiterii prin email, cererea se va considera primită doar în momentul confirmării emailului de către un reprezentant al sociatății S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L. În cerere participantul poate arăta dacă dorește ca informațiile să-i fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi și de poșta electronică, sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure că predarea se va face numai personal. S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L va comunica masurile luate în baza cererii primite în termen de MAXIM 30 de zile de la data primirii cererii.

Cum puteţi controla cookie-urile pentru publicitate

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă ca nu veți mai primi/vedea publicitate online.

Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau poți seta browserul să accepte cookie-uri de la un site anume. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browserului tău.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi opțiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Pentru setarile cookie-urilor generate de terți, puteți consulta și site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/. Pentru a gestiona anunțurile Google care vă sunt afișate puteți utiliza Setările anunțurilor

Aveţi şi opţiunea să gestionaţi cookie-urile din browserul web sau posibilitatea de a instala extensia de browser pentru renunțarea la Google Analytics.

Modificările

Politica noastră de confidenţialitate se poate modifica periodic. Drepturile dvs. în baza acestei Politici de confidenţialitate nu vor fi diminuate fără consimţământul dvs. explicit. Orice modificări aduse Politicii de confidenţialitate vor fi postate pe această pagină şi, în cazul în care modificările sunt importante, vom furniza o notificare cu o mai mare vizibilitate (inclusiv, în cazul anumitor servicii, o notificare prin e-mail privind modificările aduse Politicii de confidenţialitate).

Dispoziții finale

Prin navigarea pe site și/sau înscrierea la newsletter și/sau trimiterea unui formular, utilizatorii se declară de acord cu prevederile prezente ale politicii de confidentialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal și sunt de acord cu prelucrarea, cu titlu gratuit, de către S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L , a datelor lor cu caracter personal, în scopurile prezentate mai sus.

Tuturor utilizatorilor acestui website le sunt garantate drepturile, în conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției și sunt garantate drepturile conforme cu noul Regulament de Protecție a Datelor (GPDR) nr. 679/2016, aplicabil din 25 mai 2018.

S.C. ADRESS TRAVEL S.R.L se angajează să păstreze confidențialitatea datelor cu caracter personal și să aplice măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea acestor date împotriva pierderii, distrugerii accidentale sau ilegale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, precum și împotriva oricărei forme de prelucrare ilegală.

Informație actualizată: 24.05.2018

 

ADRESS TRAVEL SRL

  •   Sediul social: sat Dumbravita, comuna Dumbravita, Str Barcelona, nr 16, bloc D12, etaj 1, ap 3, Jud Timis

  •    Punct de lucru: Timisoara, str Paris, nr 11, ap 2 – demisol

         

CONTACT

   Mobil: 0726762014, 0751106648, 0722210555

   Email: office@adresstravel.ro, turism@adresstravel.ro

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Fii la curent cu noutățile noastre!

Completează chestionarul și ajută-ne să ne îmbunătățim serviciile!

© Copyright 2018 -Adress Travel Timisoara